PROUDWHEELS FOUNDING MEMBER

Proudwheels bouwen we samen met jullie. Je kan ons extra helpen door founding member of founding partner te worden. Dat betekent dat je extra betrokken wordt bij de ontwikkeling van het platform én ontvang je allerlei extra's. 

 

Founding members (€100,-)

Je bent een echte autogek en zet je graag in om dingen nog mooier en beter te maken. Als founding member ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van het platform en sta je in contact met de makers in het Proudwheels Innercircle Team. Je geeft je mening en ziet jouw feedback terugkomen in de app. Hoe gaaf!

 

3 jaar lang genieten van de voordelen

Als founding member geniet je 3 jaar lang van alle extra's voor Founding Members

 

Proudwheels tokens (crypto munten)

Voor de eerste keer in de geschiedenis is het mogelijk om voor de lancering van een nieuw social platform mede-eigenaar te worden. Als founding member bezit je namelijk 100 Proudwheels (PWH) tokens die een waarde vertegenwoordigen van €100,-. Deze tokens zijn gekoppeld aan certificaten van aandelen. Feitelijk heb je een klein stukje van Proudwheels in handen.

 

Korting bij Proudwheels partners 

Jij bent druk bezig met je auto. Je volgt de laatste trends en zoekt altijd nieuwe parts. Wij snappen jou! Om elkaar te helpen krijg jij exclusieve korting bij aanschaf van producten van onze Proudwheels partners. Later wordt nog bekend gemaakt bij welke partners je allemaal korting krijgt. 

 

Toegang tot speciale events

Wij zorgen graag goed voor onze founders. Zo zullen er door het jaar heen diverse momenten zijn die exclusief voor founding members zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld in aanloop van de lancering van de app een vliegveld exclusief afgehuurd om met onze founding members toffe content te schieten. Maar denk ook aan fastlane opties bij huidige events.

 

Kortom

Grote kans dat je gelijk bent doorgescrolled naar dit kopje. Dit is wat je allemaal kan verwachten voor je support van €100,-:

  • Proudwheels Innercircle Team
  • 3 jaar lang alle voordelen
  • 100 Proudwheels tokens (crypto munten)
  • Founding Member badge in de app
  • Korting bij diverse Proudwheels partners 
  • Toegang tot exclusieve events

Meld je hier aan als founding member

FOLLOW US: