Kleurrijke outfits tijdens Drive 4

01 Maart 2022
Kleurrijke outfits tijdens Drive 4

Menig autoliefhebber heeft zich afgelopen zondag uitgedost in een feestelijke outfit. De maandelijkse Proudwheels Drive stond geheel in het teken van carnaval. Dat was niet alleen te zien maar vooral ook te horen. Ramen naar beneden en de carnavalkrakers op repeat.

 

De rit startte bij Adaptive Automotive in Sittard waar Jeroen ons ontving met een lekker kop koffie. Waar vanuit de Drive - mede mogelijk gemaakt door de heren van RevWorks - richting het noorden van Limburg meanderde.

 

We werden ontvangen bij Raceway Venray voor een hele bijzondere tussenstop. Zet een aantal bijzondere auto's op een oval en na een paar rondjes weet iedereen in Zuid-Oost Nederland dat de Proudwheels Drive plaatsvond. Een bijpassende race-drone verzorgde de beelden.

 

Na deze stop reden we door naar onze andere partner Automotive Auctions waar we door Nino Hermans en team ontvangen werden en er zeer gulle prijzen te winnen waren, waaronder een aantal speakers en als klapstuk een Cocobike. Django (DjangoF10 in de Proudwheels app) mocht met zijn broertje de Cocobike in ontvangst nemen. Hun Godfather outfit was zeer goed uitgevoerd, ook op de BMW F10!

 

De foto's en video's van deze rit spreken boekdelen, want zeg eens eerlijk: heb jij weleens 4 zwervers in 2 McLarens zien rondrijden? Nee, wij ook niet. Uiteraard kon Bob Ross, Mr PacMan, de Swift Girls, Luigi en een sjeik in een Lamborghini niet overgeslagen worden en oh.. vergeet vooral niet het stel in Tiroler outfit met bijpassende M5. Zum Wohl!

 

De Proudwheels Drive 5 staat voor 27 maart en start in omgeving Utrecht en gaat richting Day1 World of Cars op Assen. Meld je gauw aan voor deze unieke rit!

 

KLIK HIER VOOR DE GALLERY
 

 

 

FOLLOW US: