Proudwheels voor bedrijven

Dé eerste social app voor petrolheads is er. Download Proudwheels in de app stores. Petrolheads plaatsen hun auto's in virtuele garages, posten updates en delen leuke herinneringen met fans. We verwelkomen allerlei type auto's: klassieke auto's, tuned cars, supercars, circuitauto's en elektrische auto's. Fans die nog geen auto hebben zijn ook welkom op het platform. Zij kunnen een virtuele droomgarage samenstellen.
 
Proudwheels is voor jouw bedrijf gratis. Naast de virtuele garages vind je ook het laatste autonieuws, toffe content, bekende auto's en autoclub's. Vanuit jouw bedrijf kan je content publiceren en een eigen fanbase opbouwen.
 
Maak nu een persoonlijk account aan en creëer daarna een pagina voor jouw merk of bedrijf. Interesse? Neem dan hier contact met ons op.

 

Voordelen voor jouw bedrijf:

 • NEW!
  MAAK EEN BEDRIJFSPAGINA

  Laat zien dat je er bent. Vertel iets over jouw bedrijf en hoe mensen met jou in contact kunnen komen. Plaats updates en zorg dat je door klanten getagd wordt zodat je bereik vergroot wordt.

 • NEW!
  ORGANISEER EVENTS

  Wil je meer bezoekers naar jouw bedrijf? Organiseer een evenement of rally en laat autoliefhebbers naar je toekomen. Breng gelijkgestemden bij elkaar en laten we samen mooie herinneringen maken.

 • NEW!
  CONNECT MET PETROLHEADS

  Kom in contact met de echte petrolheads en deel de passie voor auto's. Petrolheads geven aan waarin ze geïnteresseerd zijn en krijgen op basis van deze voorkeuren ook specifieke content, personen en bedrijven voorgesteld. Zorg dat je in beeld komt bij je doelgroep.

 • NEW!
  TOEGANG TOT JE FANBASE

  Uniek in de geschiedenis van de sociale media is dat je rechtstreeks contact kan hebben met je fans. Zorg dat zoveel mogelijk fans jouw bedrijfspagina volgen zodat je daarna een mailshot doen naar jouw fans. Informeer naar de mogelijkheden.

 • NEW!
  VERGROOT JE BEREIK

  Proudwheels members kiezen zelf wat ze willen zien en geven daardoor aan waar ze in geïnteresseerd zijn. Als bedrijf kan je een advertentie plaatsen op Proudwheels om meer bereik te genereren voor jouw bedrijf, product of dienst. Neem contact op met ons salesteam door hier te klikken.

 • NEW!
  WORD FOUNDING PARTNER

  Proudwheels bouwen we samen met jullie. Je kan ons extra helpen door Proudwheels founding partner te worden. Dat betekent dat je extra betrokken wordt bij de ontwikkeling van het platform, ontvang je mediabudget, Proudwheels crypto coins en nog veel meer extra's. Bekijk hier meer!

FOLLOW US: