Proudwheels voor clubs

Dé eerste social app voor petrolheads is er. Download Proudwheels in de app stores. Petrolheads plaatsen hun auto's in virtuele garages, posten updates en delen leuke herinneringen met fans. We verwelkomen allerlei type auto's: klassieke auto's, tuned cars, supercars, circuitauto's en elektrische auto's. Fans die nog geen auto hebben zijn ook welkom op het platform. Zij kunnen een virtuele droomgarage samenstellen.
 
Proudwheels is voor jouw club gratis. Naast de virtuele garages vind je ook het laatste autonieuws, toffe content, bekende auto's en autoclub's. Vanuit jouw club kan je content publiceren en een eigen fanbase opbouwen.
 
Maak nu een persoonlijk account aan en creëer daarna een pagina voor jouw club.

VOORDELEN VOOR JOUW CLUB

 • NEW!
  ORGANISEER CLUB EVENTS

  Nodig clubleden uit om events te organiseren voor de club. Met een eenvoudige wizard kan iedereen een event aanmaken op Proudwheels. Breng gelijkgestemden bij elkaar en maak samen mooie herinneringen.

 • NEW!
  VIND NIEUWE CLUBLEDEN

  De doelgroep op Proudwheels is zeer gevarieerd. Daar zitten zeker mensen bij die jouw club heel erg interessant vinden. Maak leuke content en laat clubleden actief deelnemen in de club topics. Hierdoor vergroot jij het bereik van jouw club.

 • NEW!
  COMMUNICEER MET LEDEN

  Uniek in de geschiedenis van de sociale media is dat je rechtstreeks contact kan hebben met je clubleden. Zorg dat zoveel mogelijk clubleden de clubpagina volgen zodat je daarna een mailshot doen naar jouw leden. Informeer naar de mogelijkheden.

 • NEW!
  GEEF SPONSORS EEN PODIUM

  Heb je een aantal sponsors aan je club verbonden. Geef hen een extra podium en bereik door je sponsors actief te betrekken op Proudwheels. Zorg dat zij ook een bedrijfspagina hebben zodat je hen kan taggen en elkaar versterkt.

 • NEW!
  CONNECT MET DEALERS

  Een groot voordeel is dat er diverse autobedrijven zijn die op Proudwheels een bedrijfspagina hebben aangemaakt. Wil je een leuke clubdag organiseren bij een specifieke dealer? Het contact is zo gelegd.

 • NEW!
  MAAK EEN CLUBPAGINA

  Laat zien dat je er bent. Vertel iets over jouw club en hoe mensen met jullie in contact kunnen komen. Plaats updates en zorg dat je door anderen getagd wordt zodat je bereik vergroot wordt.

FOLLOW US: