Eerste Proudwheels event een groot succes

03 Juni 2022
Eerste Proudwheels event een groot succes
Eerste Proudwheels event een groot succes
 
Meer dan 800 auto's vonden zondag 23 mei hun weg naar Circuit Zolder voor het allereerste Proudwheels evenement. De mix was geweldig. Van klassieke pick-up truck tot een getunede EK3 en van een nette Astra OPC tot verlaagde RS4. Rondom de Proudwheels Airstream verzamelde zich een aantal supercars waaronder een Porsche 911 GT3 RS, twee widebody Nissan's GTR, namelijk de blauwe Go-Zilla Chargespeed Widebody en de GTR Liberty Walk, een Libery Walk Huracan en uiteraard de felgekleurde Lamborghini Huracan @ProudPerformante.
 
Het circuit werd ook goed gebuikt om te racen en te dragracen. De sprint waar iedereen zich op verheugde was de dragrace tussen de nieuwe M8 Competition van @Bimmerpapa versus de ProudPerformante, deze leek nipt gewonnen te zijn door de bimmer. Tussenstand 1-1.
 
We hadden even een wolkbreuk maar de sfeer was super goed. Op de komende evenementen van 402 Automotive zal Proudwheels de Airstream ook meenemen. Deze Airstream is dan omgebouwd tot Dreamstream waarin we graag dromen verwezenlijken. Check hier de 402 agenda met alle events en kom naar de Dreamstream toe.
FOLLOW US: